Solines levert stalen buizen Ø355,6 mm inclusief schroefkoppelingen als boorbuizen

Project Stalen Buizen met schroefkoppelingen

Solines levert stalen buizen Ø355,6 mm inclusief schroefkoppelingen als boorbuizen

Voor een project in Rotterdam heeft Solines circa 270 meter buizen Ø355,6 x 9,50 mm geleverd. Totaal zijn het 40 segmenten geleverd bestaande uit boven- en onderstukken van 6,20 t/m 7,90 meter. Deze buizen zullen dienen als boorbuizen. Normaal gesproken worden de segmenten, 4 per boorpaal van circa 28 meter, in het werk gelast. Aangezien er op dit werk niet gelast mocht worden, heeft de klant gekozen voor een koppel methode d.m.v. schroefkoppelingen.

Om de schroefkoppelingen te maken heeft Solines 60 stuks geleverd van de buis Ø355,6 x 16,00 en gezaagd op lengte van 150 mm. Vervolgens zijn deze stukjes voorzien van in- en uitwendig schroefdraad. De 60 segmenten met schroefdraad zijn door Solines d.m.v. lassen haaks op de buizen Ø355,6 x 9,50 bevestigd. De buizen konden daarom op het werk gekoppeld worden zonder dat er gelast moest worden op het werk zelf.

Naast de schroefbussen heeft de lasafdeling van Solines Welding & Construction de buizen geleverd inclusief injectielans en aangelaste boorpunten. Solines denkt graag mee in oplossingen en de productie. Of het nu buizen zijn die in de grond als funderingspaal moeten dienen, buizen in waterwerken of buizen voor in constructies zoals bij dit project, u vindt wat u zoekt bij Solines.

Neem ook voor uw volgend project weer contact op met de verkoop van Solines! Tel. 0168 – 35 66 55 of e-mail naar sales@solines.nl

Stalen Buis Tubex Huntsman 10
Stalen buis Tubex 11

Share this post