Vierkante koker ijzer

Vierkante ijzeren kokers
in diverse afmetingen

Vierkante kokers van ijzer in diverse afmetingen

Bent u op zoek naar vierkante ijzeren kokers? Dan zit u goed bij Solines BV in Moerdijk. We hebben een ruim assortiment met stalen buizen en een grote selectie met vierkante kokers van ijzer. Inmiddels zijn we meer dan 30 jaar internationaal leverancier van stalen buizen en kokers. Niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa. Onze ijzeren kokers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, de kleinste afmeting is 12,7 mm x 12,7 mm met een wanddikte van 1,25 millimeter. De grootste stalen kokers hebben een afmeting van 400 mm x 400 mm met een wanddikte van 25 millimeter. Maar bij Solines zit u ook goed voor rechthoekige kokers van staal. Deze zijn verkrijgbaar in de afmetingen 20 mm x 14 mm tot maar liefst 500 mm x 300 mm. Alle stalen kokers bij Solines zijn verkrijgbaar in de lengte die u maar wenst, wij kunnen de ijzeren kokers voor u op maat zagen.

Stalen kokers op maat

Elke vierkante stalen koker kan op maat gezaagd worden

Stalen buizen uit surplus

Scherpe prijzen en passende alternatieve oplossingen

Korte levertijden

De meeste afmetingen hebben wij ruim op voorraad

IJzeren vierkante kokers snel op uw gewenste locatie

Heeft u voor een project (bijvoorbeeld in de kassenbouw) op korte termijn vierkante ijzeren kokers nodig? Dan zit u goed bij Solines BV, dankzij onze grote voorraad met stalen buizen in Moerdijk, kunnen we de vierkante buizen snel leveren. Maar ook dankzij onze uitstekende logistieke voorzieningen kunt u de ijzeren vierkante kokers snel op uw locatie ontvangen. We hebben namelijk een directe aansluiting op het Nederlandse spoorwegnetwerk, een aansluiting op het diepzeewater en we zitten vrij kort op de omliggende snelwegen. Dus als u snel die vierkante kokers van ijzer op locatie wilt krijgen, neem dan gerust contact op met een van onze verkoop medewerkers. U kunt ook informeren naar de maatwerk mogelijkheden.

Werkzaamheden op maat voor vierkante kokers van ijzer

Los van onze enorme voorraad met stalen buizen en kokers is het bij Solines ook mogelijk om maatwerk uit te laten voeren. Dit biedt uiteraard tal van mogelijkheden en voordelen. Zo is het voor u mogelijk dat de vierkante ijzeren kokers helemaal kant en klaar geleverd worden. U hoeft de stalen kokers niet meer op maat te zagen en laswerkzaamheden zijn niet meer nodig. Dat kunnen wij voor u uit handen nemen, hierdoor kunt u fors besparen qua tijd en kosten en er wordt veel minder afval geproduceerd. Er is van alles mogelijk, zo kunnen we gaten boren in de stalen kokers of er een voetplaat aan lassen. Er zijn mogelijkheden genoeg. Als u hier meer over zou willen weten? Twijfel dan niet en neem gerust contact op met onze verkoop afdeling. Zij leggen u graag uit welke maatwerk mogelijkheden er zijn voor vierkante kokers van ijzer.

Vierkante ijzeren kokers
Vierkante kokers van ijzer
Vierkante kokers van staal

Heeft u deskundig advies nodig voor uw project?

Onze verkopers hebben inmiddels jarenlange ervaring in het verkopen en in het toepassen van vierkante kokers van ijzer. Vele bedrijven in Nederland en in de rest van Europa maken gebruik van onze stalen buizen en kokers. Heeft u vragen of zou u meer willen weten over de toepassingen? Twijfel niet en neem gerust contact op met een van onze verkoop medewerkers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor stalen kokers

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze afdeling verkoop is bereikbaar op 0168 – 35 66 55.

Waarom is Solines de beste keuze voor stalen kokers op maat?

31.000 ton voorraad in Moerdijk

Surplus partijen stalen buizen

3 eigen terminal trucks

Inclusief 2 nieuwe hydraulisch gestuurde schuiftrailers & 5 opleggers

9.000 ton voorraad in Dortmund

Onze zelfstandige vestiging in Duitsland

Directe aansluiting op het spoor

Eigen spoorlijn voor 6 tot 7 enkele of dubbele wagons

2.500 ton verzinkte buizen

Deze worden door de fabrieken nieuw voor Solines geproduceerd

Maatwerk in lassen, trompen en zagen

Met Solines Welding & Construction alle bewerkingen in eigen beheer

5 mobiele kranen

Onder andere 3 nieuwe revolutionaire magneetkranen: Sennebogen 840E

Scherpe prijzen & snelle levering

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een klantgerichte service

Dit zijn onze veelgebruikte afmetingen voor stalen kokers: