Zagen

Op maat gezaagd met onze Behringer bandzaagmachine

Op maat zagen van stalen buizen

Solines beschikt over in totaal 4 moderne bandzagen waarmee we stalen buizen kunnen zagen tot een buitendiameter van 820 mm. Steeds vaker komt de vraag naar het op maat zagen van stalen buizen en liefst met korte levertijden. In dat geval kunt u bij Solines de buizen fix op maat gezaagd inkopen. Met onze bandzagen kunnen we in korte tijd een groot aantal buizen verwerken. Stalen buizen kunnen dus op maat gezaagd en just-in-time geleverd worden.

Met onze zaagautomaten kunnen we ronde buizen en profielbuizen tot een diameter van 80 mm fix op maat zagen. Dit kan in grote aantallen en met krappe toleranties.

De Diameters die te groot zijn voor onze zagen kunnen we voor u netjes op maat branden.

Op maat

Buizen op maat zagen tot een diameter van 820 mm

De beste prijs

Fix op maat zagen voor scherpste prijs

Korte levertijd

Met behulp van 4 bandzagen en 40.000 ton voorraad een korte levertijd mogelijk

Snelle levering

Solines levert in Nederland en in de meeste landen van Europa. Het laden en leveren gebeurt snel en efficiënt omdat Solines beschikt over een grote voorraad, 5 mobiele kranen, 3 terminal trucks, 5 opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. De centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet geven ons een unieke positie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze afdeling verkoop is bereikbaar op 0168 – 35 66 55.