Gasbuizen

Stalen gegalvaniseerde buizen ook wel gasbuis of gaspijp genoemd.

Gasbuizen hebben een standaard handelslengte van 6 meter. De stalen gegalvaniseerde buizen zijn direct leverbaar uit onze voorraad en worden per bundel geleverd. Er is keuze uit gegalvaniseerde buizen in verschillende diameters en wanddiktes.

Onze gasbuizen zijn thermisch verzinkt en hebben gladde uiteindes. Daarnaast voldoen de buizen uiteraard aan de DIN 2440 en de Nen-normen voor gasbuizen. Tevens kunnen we gasbuizen met draad en sok leveren.

De stalen gegalvaniseerde buizen zijn ontzettend stevig en lenen zich erg goed voor constructies die veel kracht moeten kunnen verdragen.
Daarnaast zien we dat het materiaal veel gebruikt wordt in stalinrichtingen en tuinbouw. Gegalvaniseerde gasbuizen zijn gemaakt van staal dat in een bad van vloeibaar zink is gedoopt. Het zink vormt een laagje dat de buizen beschermt tegen roest en andere schadelijke invloeden.

Wilt u een snelle levering en de scherpste prijs?

Solines levert gegalvaniseerde buizen tegen zeer scherpe prijzen. De prijzen zijn per bundel. Geïnteresseerd ? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan.

gasbuizen in het magazijn van solines gegalvaniseerde buizen handel
gegalvaniseerde buizen bundel in het magazijn van solines gegalvaniseerde buizen handel
gasbuizen in magazijn van solines gegalvaniseerde buizen handel