Trompen

Gezaagd en getrompt en ook het lassen. Solines biedt het complete pakket

Getrompte stalen buizen

Veel funderingsbedrijven maken gebruik van stalen buizen als fundering. Solines kan voor u deze buizen trompen. Met name in ruimtes met beperkte werkhoogte waar men diep moet heien/boren zijn getrompte buizen een pasklare oplossing. Het trompen is mogelijk in de diameters vanaf 168,3 mm tot en met 508 mm. Met onze moderne trompen wordt slechts 5 centimeter van de buis opgetrompt, zodat u beperkt verlies heeft in lengte en dus zo min mogelijk afval!
Het trompen is slecht één van de mogelijkheden die Solines u op het gebied van bewerkingen biedt. Alle deze bewerkingen gebeuren bij Solines in eigen hand. Dat maakt ons snel en flexibel in onze service naar u als klant. De kant en klare bewerkte buis kan door de klant direct worden ingezet. Dit bespaart tijd en geld.

Trompen van stalen buizen door Solines

Trompen

    • Diameters van 168,3 mm tot en met 508 mm
    • Tromp van slechts 5 cm beperkt uw afval

Op maat

Stalen buizen op maat gezaagd en gelast en indien gewenst voorzien van een tromp

Buizen uit surplus

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Korte levertijd

Ruim 40.000 ton stalen buizen op voorraad

Snelle levering

Solines levert in Nederland en in de meeste landen van Europa. Het laden en leveren gebeurt snel en efficiënt omdat Solines beschikt over een grote voorraad, 4 mobiele kranen, 3 terminal trucks, 5 opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. De centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet geven ons een unieke positie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze afdeling verkoop is bereikbaar op 0168 – 35 66 55.