Stalen kokers

Bent u op zoek naar stalen kokers, ofwel kokerprofielen?

Stalen kokers

Solines levert verschillende afmetingen stalen kokers uit voorraad tegen zeer scherpe prijzen.

  • Stalen kokers razendsnel bezorgd
  • Vakkundig advies

Stalen kokers razendsnel bezorgd

Wij begrijpen dat u voor uw project snel stalen kokers tot uw beschikking nodig heeft. Snel leveren is daarom ook geen probleem door onze uitstekende logistieke voorzieningen en grote voorraad. Zo worden uw kokerprofielen snel en bedrijfsklaar geleverd. Solines is internationaal leverancier van nieuwe en downgraded stalen buizen, profielbuizen en surplus partijen. De voorraad stalen kokers en ronde buizen ligt rond de 40.000 ton, variërend in doorsnee van 10 tot 2500 mm. Door het aanvullende assortiment aan stalen buizen van onze tweede zelfstandige vestiging in Duitsland zijn we altijd in staat om aan uw vraag te voldoen.

Vakkundig advies

Weet u niet exact welk type u het beste kunt kiezen? Onze verkopers helpen u graag om de gunstigste koker voor uw specifieke project te vinden.

Toepassingen

Stalen kokers worden veelal gebruikt voor constructies waar platte zijdes vereist zijn. Bijvoorbeeld als draagconstructie voor een machine of bedrijf- en woningbouw.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.