Maatwerk

Maatwerk in stalen buizen

Solines levert maatwerk. Dit betekent dat wij alle buizen tot een doorsnee van 1420 mm voor u op maat kunnen branden. Ook kunnen wij met onze Behringer bandzaagautomaat zagen tot een doorsnee van 820 mm. Dit op maat zagen is mogelijk in grote aantallen en met krappe toleranties. Tevens trompen wij onze buizen probleemloos en voeren wij alle veel voorkomende laswerkzaamheden professioneel én voordelig uit. Bekijk ook eens onze video.


Trompen:

Wij trompen buizen vanaf een doorsnede van Ø 168,3 mm tot en met een doorsnede van Ø 508 mm. Dankzij onze trompmachine met trompschalen kunnen wij een korte tromp van slechts 5 cm produceren. Hierdoor is uw lengteverlies minimaal!

Zagen:

Met onze Behringer bandzaagautomaat zagen we tot een doorsnee van 820 mm. In grote aantallen en met krappe toleranties. Is de diameter te groot voor onze zaag? In dat geval kunnen we buizen tot 1420 mm ook voor u op maat branden.

Bevel branden:

Wij kunnen snel en effectief laskanten aan iedere gewenste diameter branden. Dit zorgt ervoor dat de buizen makkelijk aan elkaar te koppelen zijn middels een (halve) V-naad.

Flens aanlassen:

Het aanlassen van flenzen ten behoeve van uw leidingwerk verzorgen wij snel en vakkundig voor u

Boorpunt lassen:

Bent u op zoek naar boorpalen? Solines neemt de complete zorg voor boorpalen van u over. Zoals het aanlassen van de boorpunt, plaatsen van de groutinjectielans en het aanbrengen van een bevel of laskant.

Op maat lassen:

Solines is gespecialiseerd in het op maat lassen/verlengen van stalen buizen. Dit op maat lassen gebeurd door gecertificeerde medewerkers.