Maatwerk

Maatwerk in stalen buizen

Solines levert maatwerk. Dit betekent dat wij alle buizen tot een doorsnee van 1420 mm voor u op maat kunnen branden. Ook kunnen wij met onze Behringer bandzaagautomaat zagen tot een doorsnee van 820 mm. Dit op maat zagen is mogelijk in grote aantallen en met krappe toleranties. Tevens trompen wij onze buizen probleemloos en voeren wij alle veel voorkomende laswerkzaamheden professioneel én voordelig uit. Bekijk ook eens onze video.


Trompen:

Wij trompen buizen vanaf een doorsnede van Ø 168,3 mm tot en met een doorsnede van Ø 508 mm. Dankzij onze trompmachine met trompschalen kunnen wij een korte tromp van slechts 5 cm produceren. Hierdoor is uw lengteverlies minimaal!

Zagen:

Met onze Behringer bandzaagautomaat zagen we tot een doorsnee van 820 mm. In grote aantallen en met krappe toleranties. Is de diameter te groot voor onze zaag? In dat geval kunnen we buizen tot 1420 mm ook voor u op maat branden.

Bevel branden:

Solines kan effectief laskanten (bevel) aan iedere gewenst diameter en wanddikte aanbrengen, zodat er een goede ondergrond ontstaat voor het lasproces. Voor de pijp-aan-pijp lassen gebruikt Solines een efficiënte afkantvoorbereiding om uiteindelijk een perfecte V-las te verkrijgen voor de pijpverbinding.

Om de pijp aan te passen, een goede lasvoorbereiding uit te voeren en uiteindelijk een perfecte lasnaad te verkrijgen voor de pijpverbinding wat betreft kwaliteit is een geavanceerde uitdaging.

Flens aanlassen:

Het aanlassen van flenzen ten behoeve van uw leidingwerk verzorgen wij snel en vakkundig voor u

Boorpunt lassen:

Bent u op zoek naar boorpalen? Solines neemt de complete zorg voor boorpalen van u over. Zoals het aanlassen van de boorpunt, plaatsen van de groutinjectielans en het aanbrengen van een bevel of laskant.

Op maat lassen:

Solines is gespecialiseerd in het op maat lassen/verlengen van stalen buizen. Dit op maat lassen gebeurd door gecertificeerde medewerkers.