Mantelbuizen

Mantelbuizen voor doorvoer van kabels of leidingen Solines levert u elke gewenste lengte

Mantelbuizen op maat

Bent u op zoek naar mantelbuizen voor doorvoer van kabels of leidingen? Met of zonder PE-coating? We kunnen u elke gewenste lengte leveren en bieden een enorme verscheidenheid aan diameters tegen zeer scherpe prijzen.

  • Downgraded/surplus buizen zeer scherp geprijsd
  • Breed assortiment mantelbuizen op voorraad
  • Wij leveren maatwerk indien gewenst
  • Snelle levering door een uitstekende infrastructuur

Scherp geprijsde mantelbuizen

Bent u op zoek een buis die dienst kan doen als mantelbuis? Een buis met een specifieke diameter, lengte en wanddikte voor de laagste mogelijke prijs? Dan bent u bij Solines aan het juiste adres, wij bieden mantelbuizen tegen zeer concurrerende prijzen. Dit kunnen we doen doordat we downgraded stalen buizen en surpluspartijen groot inkopen. Buizen met PE coating (voor een betere bescherming tegen roestvorming) kunnen we tegen zeer scherpe tarieven aanbieden.

Breed assortiment

We zijn internationaal leverancier van nieuwe en downgraded stalen buizen, profielbuizen en surplus partijen. De voorraad ronde buizen en stalen buisprofielen ligt rond de 40.000 ton, variërend in doorsnee van 10 tot 2500 mm. Door het aanvullende assortiment aan stalen buizen van onze tweede zelfstandige vestiging in Duitsland zijn we altijd in staat aan uw vraag aan mantelbuizen te voldoen.

Maatwerk in mantelbuizen

U kunt mantelbuizen op tot elke gewenste lengte laten zagen en lassen ook trompen van de buizen is mogelijk.

Snelle levering

Solines levert in Nederland en in de meeste landen van Europa. Het laden gebeurt snel en efficiënt omdat Solines beschikt over grote voorraad, terminal trucks, eigen opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. De centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet, geven Solines een unieke positie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.