Gelaste stalen buizen

Voor gelaste stalen buizen gaat u naar Solines.
Een hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Op zoek naar stalen buizen in een specifieke afmeting?

Solines levert maatwerk. Dat betekent dat wij alle buizen op maat kunnen branden tot een doorsnee van wel 1420 mm. Bent u dus op zoek naar stalen buizen met een specifieke afmeting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze specialisten staan voor u klaar en door onze uitgebreide voorraad kunnen wij u ook snel van dienst zijn.

  • Iedere situatie is uniek en daar hoort dan ook een advies op maat bij. Samen kijken we naar de keuze die het meest gunstig is voor u.
  • Heeft u speciale wensen? Geen probleem! Bij ons worden buizen vakkundig gezaagd, gelast, gebrand en getrompt.
  • U krijgt een hoge kwaliteit tegen een zeer lage prijs.

Vakkundig advies over gelaste stalen buizen

Onze voorraad ligt rond de 40.000 ton aan buizen en stalen profielen. U weet welke gelaste stalen buizen u nodig heeft en wij zorgen ervoor dat ons product in de beste vorm bij u terecht komt. Mocht u twijfels hebben en graag advies willen van onze specialisten: wacht dan niet en neem gerust contact met ons op! Service staat bij ons met flexibiliteit en snelheid stipt op nummer één.

Snel en vakkundig gebrand, gezaagd en getrompt

Naast het lassen van stalen buizen kunnen wij deze ook voor u branden, zagen en trompen. Allemaal onder uitstekende vakkundigheid. Omdat wij veel waarde hechten aan onze betrouwbaarheid en omdat de prijs niet ten koste mag gaan van de kwaliteit voeren wij alle werkzaamheden uit binnen de eigen organisatie.

Stalen buizen snel geleverd

Solines levert wereldwijd en beschikt naast een grote voorraad ook over meerdere terminal trucks, opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. Onze vestiging in Moerdijk is daarnaast ook zeer gunstig gelegen en bevindt zich tussen omliggende snelwegen en diepzeewater. Ook heeft Solines een eigen aansluiting op het spoorwegnet. Door deze uitstekende logistieke voorzieningen kunnen wij uw buizen zo snel en efficiënt mogelijk leveren.

Hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs

Alle gelaste stalen buizen die u bij ons bestelt zijn nieuw en afkomstig uit surplus of downgraded partijen. De ingekochte partijen worden bij inkoop natuurlijk zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit. Daarnaast wordt dit proces herhaald wanneer de buizen binnenkomen in onze magazijnen. Zo verzekeren wij u van de meest hoogwaardige kwaliteit buizen tegen een zeer scherpe prijs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.

Over Solines

Als één van de grotere distributeurs van Nederland biedt Solines u een zeer uitgebreid assortiment van gelaste stalen buizen. Solines heeft een grote range aan gelaste stalen buizen in tweede keus en surplus.