Lassen

Stalen buizen op maat lassen. Het lassen van boorkoppen, voetplaten, spuitlanzen en flenzen. Dit alles kan in eigen huis bij Solines Welding & Construction

Professionele laswerkzaamheden

Het is mogelijk om uw laswerkzaamheden uit te besteden aan Solines. Via ons bedrijf Solines Welding & Construction lassen we stalen buizen voor u op maat. Ook de bijkomende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het aanlassen van boorkoppen, voetplaten, spuitlanzen en flenzen gebeuren vakkundig door onze gecertificeerde lassers. Solines en zijn lassers zijn gecertificeerd volgens de norm EN ISO 1090-2. Voor het maken van onze professionele lassen zijn we tevens in bezit van een OP-lasmachine.

Welke mogelijkheden biedt Solines Welding & Construction onder andere :

  • Boorpalen lassen in iedere diameter tot een lengte van 40 meter.
  • Het lassen van LEKA/TUBEX palen inclusief boorkop en spuitlans.
  • Het aanlassen van flenzen.
  • Het aanlassen van voetplaten.
  • Het aanlassen van damwandsloten.

Op maat

Al het laswerk wordt op maat uitgevoerd

Laswerkzaamheden

De beste kwaliteit voor de scherpste prijs

Korte levertijd

Ruim 40.000 ton stalen buizen op voorraad

Snelle levering

Solines levert in Nederland en in de meeste landen van Europa. Het laden en leveren gebeurt snel en efficiënt omdat Solines beschikt over een grote voorraad, 5 mobiele kranen, 3 terminal trucks, 5 opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. De centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet geven ons een unieke positie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze afdeling verkoop is bereikbaar op 0168 – 35 66 55.