Stalinrichting: thermisch verzinkte buizen

verzinkte_buizen-projecten

Stalinrichting: thermisch verzinkte buizen

Bij de inrichting van varkens-, rundvee- en kippenstallen wordt gebruik gemaakt van thermisch (volbad) verzinkte buizen in verschillende diameters. Solines heeft onder andere in Moerdijk een constante voorraad verzinkte buizen, zodat we direct kunnen leveren.

Buizen met uiteenlopende diameters en wanddiktes

Het gaat hier om buizen met diameters tussen 17,2 mm en 114,3 mm met een wanddikte variërend van 2,0 tot 4,0 mm. De verzinkte buizen worden geleverd met gladden einden, maar steeds meer klanten vragen naar stalen buizen waarvan de uiteinden voorzien zijn van draad en sok (zie foto hieronder). Ook die leveren we.

Kippenstal met thermisch verzinkte buizen

Hieronder ziet u een voorbeeld van een kippenstal waarvoor Solines de verzinkte buizen heeft geleverd. Dit soort stallen wordt over de hele wereld gebouwd. In de kippenstal uit dit voorbeeld leven de kippen op verschillende vloerniveau`s en kunnen ze loslopen, ook buiten. De eieren worden gelegd in de nestkasten (op de voorgrond van de foto). De eieren uit deze stallen zijn vrije uitloopeieren. Als de kippen binnenblijven, worden de eieren verkocht als scharreleieren.

Verzinkte stalen buizen | Ø 51,0 x 2,25 mm

Extra service: verjongen en ponsen van stalen buizen

De verzinkte buizen worden voornamelijk gebruikt voor het openen en sluiten van de nesten. Als extra service voor de stalinrichter zorgt Solines ook voor het verjongen en ponsen van deze stalen buizen, zodat ze direct kunnen worden toegepast.

stalinrichting met stalen buizen van Solines uit Moerdijk
stalinrichting buizen met draad en sok
stalen buizen voor stalinrichting

Share this post