Geen water is te diep voor Solines!

Geen water is te diep voor Solines

Geen water is te diep voor Solines!

Onlangs heeft de provincie Groningen een deel van de beschoeiing vernieuwd van het Eemshavenkanaal. In het gedeelte waar deze werkzaamheden plaatsvonden is ook een jachthaven gevestigd. De jachthaven heeft gebruik gemaakt van deze werkzaamheden en de oude palen voor de vingerpieren laten vervangen door nieuwe palen.

Solines was de gelukkige om deze palen te leveren inclusief 3 laags DTM coating die uitstekend bestand is tegen corrosie. De jachthaven heeft gebruik gemaakt van de buizen Ø 323,9 x 10 mm. De totaal 26 buizen zijn op 10 meter lengte gemaakt door onze bewerkingstak Solines Welding & Construction.

Door onze eigen trailers in te zetten hebben wij, in samenwerking met een gerenommeerd transport bedrijf, de stalen buizen met kraan aangeleverd in Delfzijl. Ook wanneer u op zoek bent naar vergelijkbare of een ander type buis kunt contact opnemen met Solines.

In onze ruime voorraad van gemiddeld 40.000 ton in uiteenlopende afmetingen is er altijd een geschikte afmeting beschikbaar. Maatwerk is mogelijk door onze professionele faciliteiten op het gebied van branden, zagen, lassen en coaten. Door de centrale ligging van Solines en uitgebalanceerde logistieke organisatie maakt korte levertijden mogelijk, desgewenst op het project.

Voor meer informatie neem contact op met onze afdeling verkoop Tel. 0168 – 35 66 55 of e-mail naar sales@solines.nl

Het plaatsen van stalen buizen als aanmeerpaal
Stalen aanmeerpalen in het water
Aanmeerpalen klaar voor in de haven
Stalen buizen voor in het water

Share this post