152 meter gecoate stalen buizen voor passantenhaven

152 meter gecoate stalen buizen voor passantenhaven

152 meter gecoate stalen buizen voor passantenhaven

Voor plaatsing van een beweegbare steiger moesten acht buizen over een lengte van 7,5 meter rondom geconserveerd worden met DTM-coating (Direct To Metal). De klant koos voor zwarte buizen (Ral 9017) met aan de bovenkant 1,2 meter blauw (Ral 5015). Voor de beste duurzaamheid en stootvastheid werden de buizen voorzien van 3 lagen Sigmacover. De buizen werden op maat gezaagd en gelast tot een lengte van 19 meter elk.

Maatwerk in meerpalen

Solines biedt maatwerk in meerpalen. Buispalen vanaf een doorsnede van 168 mm tot een doorsnede van 610 mm met 25 mm wanddikte zijn zeer geschikt om als stalen meerpalen te worden ingezet en kunnen uit voorraad worden geleverd. Solines kan uw buizen lassen tot een lengte van 36 meter. Desgewenst kunnen we direct aangeleverde bolders aan de buis lassen.

Vrijblijvende offerte

Bent u geïnteresseerd in stalen buizen voor gebruik als meerpalen? Neem dan contact met ons op. Met hun jarenlange ervaring kunnen onze ervaren adviseurs van de afdeling verkoop u perfect adviseren over de voor uw situatie meest gunstige keuze.

Share this post