Stalen beschermingsbuizen voor 18 warmtewisselaars

Project - Stalen beschermingsbuizen

Stalen beschermingsbuizen voor 18 warmtewisselaars

Bij de constructie van een reeks van 18 hoogwaardige warmtewisselaars heeft ons team bij Solines GmbH, gevestigd in Duitsland, met succes stalen buizen met een diameter van Ø 355,6 x 7,10 mm aan een gewaardeerde klant geleverd. Deze precisiebuizen zijn met uiterste zorgvuldigheid op maat gezaagd tot een lengte van 3.059 mm, conform de strikte toleranties die vereist zijn voor de toepassing.

Na de levering heeft onze klant de stalen buizen voorbewerkt door aan beide uiteinden gaten te boren, waarna de noodzakelijke inlaat- en uitlaatsecties vakkundig werden gelast. Deze componenten, cruciaal voor de horizontale doorvoer van heet water, zorgen voor een effectieve circulatie door het systeem, waarbij afgekoeld water via de bovenste uitlaat weer wordt uitgestoten. Dit systeem, ontworpen met een drievoudige pompopstelling, biedt verhoogde betrouwbaarheid en kan als redundant worden beschouwd, waardoor het risico op stilstand aanzienlijk wordt verminderd.

Voor de integratie in complexe productieprocessen zijn deze onderdelen uiteindelijk uitgerust met schroefbare flenzen aan beide zijden, wat zorgt voor een gestroomlijnde installatie en onderhoud.

Bent u op zoek naar stalen buizen van topkwaliteit voor uw projecten die vergelijkbaar zijn met deze 18 warmtewisselaars? Onze verkoopafdeling staat klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en uitgebreide service. Onze ervaren specialisten bieden u de hulp die u nodig heeft om uw project efficiënt vooruit te helpen. U kunt contact opnemen met ons team via het telefoonnummer 0168 – 35 66 55 of een e-mail sturen naar sales@solines.nl. Wij zijn er om u te assisteren bij elke stap van uw project.

Project - Stalen beschermingsbuizen voor warmtewisselaars - 1
Project - Stalen beschermingsbuizen voor warmtewisselaars - 3
Project - Stalen beschermingsbuizen voor warmtewisselaars - 2
Project - Stalen beschermingsbuizen voor warmtewisselaars - 4

Share this post