Solines levert stalen buispalen wegens leveringsproblemen prefab betonnen heipalen.

Stalen buizen ter vervanging van betonnen prefab heipalen
Stalen buizen ter vervanging van betonnen prefab heipalen

Solines levert stalen buispalen wegens leveringsproblemen prefab betonnen heipalen.

Verschillende funderingsbedrijven kampen met een tekort aan prefab betonnen heipalen.

Door de opleving van de bouw en de naweeën van de economische crisis, waarin meerdere producenten van betonnen heipalen failliet gingen, kunnen de overgebleven producenten de enorme vraag niet meer op tijd produceren. Dit levert enorme vertragingen en dus potentieel hoge kostenposten op.

Gelukkig heeft Solines het alternatief altijd op voorraad.

Reeds diverse bedrijven wijken uit naar stalen buispalen welke door Solines op maat gemaakt worden en voorzien van tromp en of voetplaat. Onlangs kreeg Solines wederom een aanvraag voorgelegd waarbij betonpalen voorgeschreven zijn, maar door leveringsproblemen buispalen toegepast worden. Voor verschillende woningbouwprojecten werd ons gevraagd stalen buizen in diverse diameters, diktes en lengtes te leveren;

 

Op maat gezaagd, voorzien van een tromp en aangelaste voetplaat

De buizen worden door ons op maat gezaagd, voorzien van een tromp en aangelaste voetplaat. De buizen worden gebundeld en op onze eigen opleggers aangeleverd direct op het werk. Dankzij de ruime voorraad en eigen productiefaciliteiten van Solines B.V. kunnen alle buispalen binnen de gestelde levertermijnen geproduceerd en geleverd worden. De klant loopt dankzij de inzet van stalen buispalen dus geen vertraging op in het werk.

Solines heeft ruim 40.000 ton stalen buizen in voorraad in diverse diameters en wanddiktes. Trompen van buizen kan vanaf diameter Ø 168,3 mm tot Ø 508 mm. Zagen, op lengte lassen en andere bewerkingen horen uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Share this post