Schroefinjectiepalen (SIP)

Moet de fundering trillingsvrij worden aangebracht?
Gebruik onze schroefinjectiepalen (SIP) wij leveren direct uit voorraad.

Schroefinjectiepalen (SIP)

Funderingsbedrijven maken graag gebruik van Schroefinjectiepalen in situaties waarbij de fundering trillingvrij moet worden aangebracht en de werkhoogte beperkt is. De schroefinjectiepalen die Solines levert zijn aan de uiteinden voorzien van conisch in- en uitwendig schroefdraad. Ze kunnen snel in elkaar worden gedraaid en tot grote diepte worden geboord. Solines levert u deze Schroefinjectiepalen standaard uit voorraad.

 

Specificatie van de Schroefinjectiepalen (SIP

De beschikbare diameters in Schroefinjectiepalen zijn:
Ø 88,9 x 10 mm
Ø 114,3 x 10 mm
Ø 139,7 x 10 mm
Ø 168,3 x 10 mm
De Schroefinjectiepalen hebben een standaard staalkwaliteit van S355.
De SIP palen hebben een standaard lengte van 1,06 meter. In elkaar geschroefd wil dat zeggen dat ze een lengte hebben van exact 1 meter (werkend).

Schroefinjectiepalen (SIP)
  • Ø 88,9 mm / Ø 114,3 mm / Ø 139,7 mm / Ø 168,3 mm direct uit voorraad leverbaar
  • Wanddikte standaard 10 mm
  • Lengtes van 1,06 meter (incl. 6 cm schroefdraad, werkend 1 meter)
  • Staalkwaliteit van S355
  • Afwijkende lengtes leverbaar
  • Boorpunten uit eigen werkplaats leverbaar
  • Deskundig advies

Afwijkende lengten Schroefinjectiepalen (SIP)

Mocht u in de mogelijkheid zijn om langere Schroefinjectiepalen te gebruiken dan kunnen we deze door de fabriek laten produceren. Neem contact op met onze afdeling verkoop en vraag naar de mogelijkheden.

 

Gelaste boorpunten uit eigen werkplaats

U kunt ook uw schroefinjectiepalen inclusief boorpunten bestellen. Solines heeft deskundige lassers die de boorpunten met schoepbreedte van 250, 300 of 350 mm in eigen werkplaats produceren. Ook is het mogelijk boorpunten volgens eigen specificatie te bestellen. Tevens kan Solines u assisteren bij de aanschaf/levering van een opname. Dit is de koppeling tussen de funderingsmachine en de stalen buis waarmee de SIP-buizen weggeboord kunnen worden.

 

Voordelen van een SIP-systeem

SIP-palen zijn met name geschikt voor situaties waar trillingvrij werken noodzakelijk is. Denkt u hierbij aan renovatie van bestaande bouw of in de buurt van trilling gevoelige bebouwing. Daarnaast is het SIP-systeem zeer geschikt voor situaties met beperkte werkhoogte.
* Gemakkelijk in elkaar te schroeven
* Grond verdringend
* Trillingvrij en geluidsarm
* Minimale zetting en geen gronduitvoer
* Hoge draagvermogens

 

Deskundig advies

De verkopers van Solines hebben ruime ervaring in toepassing van schroefinjectiepalen en hebben al vele funderingsbedrijven naar volle tevredenheid voorzien van deze palen. Voor vrijblijvend advies of overleg naar de mogelijkheden neemt u contact op met de afdeling verkoop.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze afdeling verkoop is bereikbaar op 0168 – 35 66 55.