Ook voor grotere diameters stalen buizen bent u bij Solines aan het juiste adres.

Stalen buizen - Partij in beeld

Ook voor grotere diameters stalen buizen bent u bij Solines aan het juiste adres.

U kent Solines natuurlijk met name als specialist in surplus stalen buizen in het midden bereik van Ø 168,3 tot Ø 610,0 mm.
Daarnaast hebben wij uiteraard ook buiten dit bereik kleinere en grotere diameters in ons assortiment.

Recent hebben wij onze voorraad uitgebreid met een mooie partij stalen buizen in de diameter Ø 1016 x 17,5 mm met staalkwaliteit L485 (X70). Deze spiraal gelaste buizen, van een gerenommeerde Europese fabrikant, liggen nu bij ons op voorraad in lengtes van 10 tot 18 meter. Totaal hebben we ruim 1100 meter; ca 500 ton van deze afmeting gereed liggen voor directe levering. Uiteraard kunnen wij deze stalen buizen ook voor u op gewenste lengte inkorten of middels rondnaden op lengte lassen.

Deze afmeting wordt veelvuldig toegepast in de scheepsbouw, waterbouw (bijvoorbeeld als afmeerpalen), zware constructie, alsmede voor palen van een combiwand. Ten behoeve van de combiwand palen kunnen we de buizen voorzien van damwandsloten en tevens alle andere laswerkzaamheden voeren we met Solines Welding & Construction in eigen huis uit.
Bent u op zoek naar een mooie partij stalen buizen, neem dan óók voor grote diameters contact op met Solines.  Tel. 0168 – 35 66 55 of e-mail naar info@solines.nl

Share this post