Maatwerk in staal

Maatwerk in staal voor het loodswezen

Maatwerk in staal voor het loodswezen

Het loodswezen zorgt 24 uur per dag voor een veilige en vlotte afwikkeling van het scheepvaartverkeer van en naar de Nederlandse havens. Voor het loodsgebouw in de regio Rijnmond meert wekelijks één van de loodsvaartuigen aan om de bemanning af te lossen, nieuwe proviand aan boord te brengen en eventueel brandstof en drinkwater te bunkeren. Dit gebeurt op de Nieuwe Waterweg vlakbij de Berghaven op een kort stukje kaderuimte van ongeveer 24,5 meter lang.

 

Betrouwbare buizen voor nieuwe afmeersteiger

Omdat de nieuwe loodsvaartuigen meer diepgang hebben dan de oude moest er een nieuwe afmeersteiger komen. Bedoeld om de nieuwe schepen voldoende vrij te houden van de ondieptes maar ook om ervoor te zorgen dat het schip vanaf het loodswezenterrein toegankelijk was. Het gebruik van goede betrouwbare buizen was essentieel voor deze nieuwe T-steiger.

Maatwerk in staal voor het loodswezen
Betrouwbare buizen voor nieuwe afmeersteiger
Buispalen op maat gelast

Buispalen op maat gelast

Dat bracht het loodswezen via een aannemer bij Solines. Voor onze opdrachtgever hebben we 9 palen op maat gelast in de afmeting Ø 610 x 12,7 mm met de kwaliteit X70 op een lengte van maar liefst 28 meter. De buizen worden verwerkt in een solide steiger, die aan alle normen en wensen rondom kwaliteit en duurzaamheid van de opdrachtgever voldoet.

Naar overzicht van projecten

Heeft u twijfels? Onze ervaren verkopers helpen u de best mogelijke keuzes te maken voor uw specifieke situatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.