Downgraded stalen buizen

Bent u op zoek naar downgraded stalen buizen?
Contact Solines voor een snelle levering tegen scherpe tarieven

Downgraded stalen buizen

Bent u op zoek naar downgraded stalen buizen? En wilt u een snelle levering tegen scherpe tarieven? Neem dan vrijblijvend contact op met Solines! Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van downgraded stalen buizen. Met ruim 40.000 ton aan downgraded stalen buizen, hebben we een enorme voorraad. Op onze locaties zagen, lassen en trompen we uw buizen ook op maat om ze vervolgens op de door u gewenste locatie af te leveren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.

Buizen van hoge kwaliteit

De stalen buizen die we als downgraded aanbieden zijn nieuw geproduceerde buizen afkomstig van gerenommeerde fabrikanten. We krijgen regelmatig nieuwe partijen stalen buizen binnen. Dit zijn doorgaans buizen uit overproductie welke zonder certificaat worden aangeboden. Vandaar de benaming downgraded.

Toepassingen

Downgraded stalen buizen worden veel gebruikt door funderingsbedrijven, aannemers of bedrijven in de grond- weg- en waterbouw.

Kwaliteitstest

Wilt u vooraf meer informatie over de staalkwaliteit? Dan kunnen wij de buizen voor u laten testen door een onafhankelijk testinstituut. We leveren u dan een testrapport van verschillende proeven zoals een kerfslagproef, trekproef en test van de rekgrens. Het testrapport geeft de eigenschappen van de geteste stalen buizen weer.

Contact

Voor al uw vragen over de stalen buizen uit downgraded partijen kunt u contact opnemen met onze ervaren adviseurs van de afdeling verkoop. Zij weten exact welke stalen buizen voor u de meest voordelige keus zijn.

ronde stalen buizen leverancier Solines in moerdijk

Over Solines

Solines is groothandelaar in stalen buizen uit surplus partijen. We zijn er volledig op gericht onze klanten snel te voorzien van goede kwaliteit stalen buizen tegen zeer scherpe prijzen. We hebben een voorraad van ruim 40.000 ton aan stalen buizen. In uiteenlopende doorsneden, dikte en kwaliteit. Daarnaast levert Solines maatwerk, we zagen en lassen buizen op elke gewenste maat. Tevens kunnen we buizen voorzien van spuitlansen of boorpunten. Solines is flexibel in haar werkwijze en denkt graag met u mee.