8 Ton verzinkte stalen buizen in Ø 20,0 x 1,20 mm

Verzinkte buizen Ø 20,0 x 1,2 millimeter

8 Ton verzinkte stalen buizen in Ø 20,0 x 1,20 mm

Deze week heeft Solines BV, gevestigd in Moerdijk, een nieuwe voorraad staal onder de aandacht gebracht. Specifiek, we hebben een partij van 8 ton aan verzinkte stalen buizen met afmetingen van 20,0 mm in diameter en een wanddikte van 1,20 mm op voorraad. De totale lengte van deze verzinkte buisvoorraad overtreft 13,5 kilometer. De toegevoegde waarde van deze buizen ligt in hun uitstekende bestendigheid tegen roest.

Deze verzinkte stalen buizen van 20,0 mm doorsnede zijn bijzonder veelzijdig en vinden hun weg naar diverse toepassingsgebieden. Ze worden niet alleen gebruikt in de kassenbouw maar zijn ook populair voor lichtere constructiewerken, zoals bij de vervaardiging van hekken, balustrades, leuningen en stalen onderstellen. Voor meer informatie over de specifieke toepassingen van deze buizen kunt u zonder aarzeling contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Solines Welding & Construction biedt tevens op maat gemaakte diensten aan. Een van de praktische voordelen van dit soort stalen buizen is dat ze op exacte lengte gezaagd kunnen worden, perfect passend voor uw project, of het nu gaat om kassen, hekwerken of andere constructies. Onze geavanceerde zaagmachines kunnen de buizen in bundels zagen, wat een snelle doorlooptijd en korte levertermijnen waarborgt, mede mogelijk gemaakt door onze uitgebreide voorraad.

Bent u geïnteresseerd in deze verzinkte buizen van kleine diameter (20,0 mm), of zoekt u naar buizen met andere specificaties qua diameter of wanddikte? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling voor meer informatie of advies over mogelijke toepassingen. Onze deskundige medewerkers zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55, of via e-mail op sales@solines.nl. We staan klaar om u van dienst te zijn.

8 Ton verzinkte stalen buizen
Bundel stalen buizen Ø 20,0 x 1,2 mm
Kleine kasbuizen in een bundel
Detailfoto - Kleine verzinkte buizen

Share this post