6.000 meter verzinkte stalen buizen Ø 76,1 x 3,65 millimeter

Verzinkte stalen buizen Ø 76,1 x 3,65 millimeter

6.000 meter verzinkte stalen buizen Ø 76,1 x 3,65 millimeter

Wij informeren u graag over onze ruime voorraad verzinkte stalen buizen met een diameter van 76,1 x 3,65 millimeter. Solines heeft momenteel meer dan 6.000 meter van deze buizen op voorraad, wat neerkomt op bijna 42 ton staal. Deze stalen buizen zijn langsnaad gelast en bieden een betrouwbare oplossing voor diverse projecten.

Deze verzinkte buizen met de afmeting Ø 76,1 x 3,65 mm worden veelvuldig gebruikt in diverse industrieën en toepassingen, met name in de verkeerstechniek. Ze genieten erkenning vanwege hun duurzaamheid en uitstekende corrosiebestendigheid. Bijvoorbeeld bij de constructie van verkeersmasten en pylonen bieden ze een stabiele en stevige structuur.

Bij Solines Welding & Construction kunnen wij maatwerkoplossingen bieden voor deze buizen. Onze geavanceerde zaagautomaten stellen ons in staat om de buizen op specifieke lengtes te zagen, zodat ze perfect aansluiten op uw projectvereisten. Indien u geïnteresseerd bent in maatwerk, kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling voor gedetailleerde informatie en bespreking van de mogelijkheden.

Mocht u vragen hebben met betrekking tot deze partij verzinkte buizen met een diameter van 76,1 x 3,65 millimeter, dan staan onze deskundige verkoopmedewerkers graag voor u klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer 0168-356655 of door een e-mail te sturen naar sales@solines.nl. Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Wij verstrekken met plezier informatie over de toepassingsmogelijkheden van deze verzinkte buizen, evenals maatwerkopties voor andere buizen die mogelijk nodig zijn.

Verzinkte buizen in bundels
Verzinkte buizen - 6 meter lang
6.000 meter verzinkte buizen van staal
Bundels met verzinkte buizen in Moerdijk

Share this post