4000 lengtes stalen buizen in Ø 19,0 x 2,0 mm

Stalen buizen Ø 19,0 x 2,0 mm

4000 lengtes stalen buizen in Ø 19,0 x 2,0 mm

Solines heeft een order ontvangen voor 4.000 vaste lengtes stalen buizen met de afmetingen 19,0 x 2,0 mm, waarbij de lengtes variëren tussen 1.020 mm en 1.385 mm. We stonden voor de uitdaging om deze stalen buizen binnen een strakke deadline van 4 werkdagen bij onze klant af te leveren, rekening houdend met een opgegeven lengtetolerantie van +/- 1 mm.

Gelukkig hebben we de nodige middelen en expertise om aan deze eisen te voldoen. Onze geavanceerde zaagmachines en het uitstekende teamwork tussen onze afdelingen productie, logistiek en verkoop hebben ervoor gezorgd dat we de klantverwachtingen volledig hebben kunnen waarmaken, tot hun volle tevredenheid.

Bij Solines hechten we veel waarde aan persoonlijke begeleiding en streven we naar een nauwe samenwerking met onze klanten. Vertrouwen en betrouwbaarheid staan centraal in onze aanpak en zijn essentiële pijlers voor een succesvolle klantgerichte samenwerking, zowel binnen ons team als met onze klanten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en daag ons uit met uw specifieke wensen en behoeften.

Bent u geïnteresseerd in een vergelijkbare partij stalen buizen? Of wilt u meer weten over de verschillende toepassingsmogelijkheden van stalen buizen met een diameter van 19,0 millimeter en wanddikte van 2,0 millimeter? Onze verkoopafdeling staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via 0168-356655 of stuur een e-mail naar sales@solines.nl.

4.000 lengtes stalen buizen Ø 19,0 millimeter
Kleine stalen buizen liggen klaar in bundels
Stalen buizen Ø 19,0 x 2,0 mm - Detailfoto
Kleine stalen buizen in Dortmund

Share this post