Vibrobuizen

Bent u op zoek naar vibrobuizen?
Solines levert u vibrobuizen die als funderingsbuis worden ingezet.

Vibrobuizen als funderingssysteem

Solines vervult als Nederlandse staalleverancier een belangrijke rol in het leveren van vibrobuizen in Nederland en het overgrote deel van Europa. Dit hebben we mogelijk kunnen maken dankzij een tweede vestiging in Duitsland. Vanuit onze grote voorraden heeft u altijd de beschikking over direct leverbare gelaste stalen buizen.

Vibrobuizen zijn dikwandige buizen met diameters van ca. 300 tot 610 mm en wanddiktes van 20 tot 25 mm. De buizen worden op diepte gebracht en vervolgens volgestort met betonspecie. Tijdens dit proces wordt de buis weer trillend uit de grond getrokken, zodat alleen het beton achterblijft. Een vibrobuis zou dus gezien mogen worden als een mal om funderingspalen in de grond te vormen en dient dan ook hergebruikt te worden. Dit werkproces zien we vooral veel terug in de hoogbouw.

Dikwandige stalen buizen tegen scherpe prijzen

De stalen buizen die wij aanbieden zijn afkomstig uit surpluspartijen of downgraded partijen. We kopen verschillende afmetingen stalen buizen groot in op de markt voor surpluspartijen. Daardoor kunnen we een breed assortiment buizen snel uit voorraad leveren tegen zeer scherpe prijzen. Buizen die we inkopen worden bij binnenkomst gecontroleerd op kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van een goede stalen buis.

Voor een gebouw van 100 x 350 meter gaan er 1400 heipalen de grond in. Een compleet gebouw rust dus op heipalen die gevormd zijn door vibrobuizen. Dan dient de kwaliteit perfect te zijn!

Naast vibrobuizen levert Solines een grote range aan kwalitatief hoogwaardige producten in de vorm van gelaste stalen buizen. Van groot gelast, gasbuizen, constructiebuizen, kleine en grote profielbuizen, verzinkte buizen tot PE buizen.
Ook voor vibrobuizen biedt Solines topkwaliteit tegen scherpe tarieven. Wij leveren door heel Europa en tevens vanuit een tweede vestiging in Duitsland.

vibrobuizen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.