Stalen buizen

Ontvang razendsnel stalen buizen op maat
tegen zeer scherpe prijzen

Heeft u snel een partij stalen buizen nodig?

Geen paniek! Ook niet als u héél snel een partij stalen buizen nodig heeft. Als ervaren buizen leverancier kennen wij als geen ander de behoeften van onze klanten. Daarom leveren wij razendsnel en tegen zeer scherpe prijzen. Dit kunnen wij verzorgen dankzij onze enorme voorraden in Moerdijk en Dortmund.

Hoewel we er niet van uitgaan kan het soms voorkomen dat de stalen buis die u zoekt niet op voorraad is. Mocht dat het geval zijn dan bieden wij altijd een goed alternatief aan zodat uw project geen hinder ondervindt.

  • Snelle levering
  • Op maat gezaagd en gelast
  • Altijd een goede oplossing voor uw vraag
  • Gegarandeerde kwaliteit

Stalen buizen snel geleverd

Een ding is dus zeker bij Solines: als het aan de benodigde stalen buizen ligt zal uw project geen vertraging ondervinden. Door uitgebalanceerde logistieke faciliteiten kunnen wij snel en efficiënt leveren. Wij beschikken namelijk over opslaglocaties in Nederland én Duitsland waar meerdere eigen terminal trucks en opleggers aanwezig zijn. Snelle distributie is gegarandeerd door de centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet.

Nergens een betere prijs

Door onze ruime opslagruimtes kunnen we grote surplus partijen opslaan en aanbieden. Zo kunnen we u als klant van Solines stalen buizen aanbieden tegen de laagst mogelijke prijzen.

Stalen buizen op maat gezaagd en gelast

Zoekt u stalen buizen in specifieke of afwijkende afmetingen? Geen probleem! Wij kunnen uw gewenste stalen buizen exact op maat aanleveren. Voor u lassen wij de stalen buizen graag tot iedere gewenste lengte en afmeting. Dat scheelt u niet alleen aanzienlijk in tijd, maar ook in afval en kosten!

Wij branden buizen tot een doorsnee van 1420 mm en zagen volautomatisch tot een doorsnee van 820 mm. Hierbij hanteren we krappe toleranties. Ook kunnen we verschillende laswerkzaamheden zoals het aanbrengen van voetplaten en boorpunten of spuitlassen uit handen nemen.

Altijd een oplossing voor uw vraag

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de levering van stalen buizen. Daarom denken wij graag met u mee zodat we de beste oplossing vinden voor uw vraag.

Gegarandeerde kwaliteit

U mag ervan uitgaan dat de door ons geleverde buizen gesorteerd en gecontroleerd zijn op kwaliteit. Ongeacht of de buizen afkomstig zijn uit onze magazijnen binnen, of uit onze opslagplaatsen buiten. Wij bieden dan wel een zeer scherpe prijs, maar die gaat bij Solines nooit ten koste van de kwaliteit. Bij veel bouwondernemingen, aannemers, funderingsbedrijven, constructiebedrijven en stalinrichters staat Solines bekend als een zeer betrouwbare partner. En daar zijn we ontzettend trots op!

partij_in_beeld_2_juni-200 ton langsnaad gelaste buizen-2
Schroefinjectiepaal
Solines heeft een eigen spooraansluiting voor het transport van stalen buizen
Verzinkte stalen buizen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.