Staalprijs

Staalprijs

Staalprijzen

Bent u op zoek naar stalen buizen met een specifieke diameter, lengte en wanddikte voor de laagste mogelijke prijs? Solines levert tegen zeer concurrerende prijzen dit kunnen we doen doordat we tweede keus stalen buizen en surpluspartijen groot inkopen.

Breed assortiment

We zijn internationaal leverancier van nieuwe en tweede keus stalen buizen, profielbuizen en surplus partijen. De voorraad van naadloze stalen buizen  ligt rond de 30.000 ton, variërend in doorsnee van 12 tot 400 mm. Door het aanvullende assortiment aan stalen buizen van onze tweede zelfstandige vestiging in Duitsland zijn we altijd in staat aan uw vraag aan stalen buizen te voldoen.

Maatwerk in stalen buizen

U kunt de buizen tot op elke gewenste lengte laten zagen, moeten er ook las werkzaamheden verricht worden of wilt u de buizen laten op trompen? Geen probleem bij Solines hebben we een uitgebreide werkplaats om alle voorkomende werkzaamheden aan uw buizen uit te voeren.

Snelle levering

Solines levert in Nederland en in de meeste landen van Europa. Het laden gebeurt snel en efficiënt omdat Solines beschikt over grote voorraad, terminal trucks, eigen opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. De centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet, geven ons een unieke positie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.