Dikwandige buizen tegen scherpe prijzen

Bent u op zoek naar downgraded dikwandige buizen?

Dikwandige stalen buis

Solines heeft een grote voorraad dikwandige buizen uit surplus en downgraded partijen. Deze dikwandige buizen worden veel gebruikt als heibuizen, boorbuizen, meerpalen en diverse constructiewerken.

  • Scherpe prijzen
  • Ouderwetse betrouwbaarheid, afspraak is afspraak
  • Snel geleverd
  • Op maat gezaagd en gelast
  • Deskundig advies

Dikwandige stalen buizen tegen scherpe prijzen

De stalen buizen die wij aanbieden zijn afkomstig uit surplus en downgraded partijen. We kopen verschillende afmetingen stalen buizen groot in op de markt voor surplus partijen. Daardoor kunnen we een breed assortiment buizen snel uit voorraad leveren tegen zeer scherpe prijzen. Buizen die we inkopen worden bij binnenkomst gecontroleerd op kwaliteit. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare stalen buis en doet de prijs niet af aan de kwaliteit!

Snel en op maat geleverd

Heeft u snel dikwandige buizen nodig? Dan zorgen wij ervoor dat u deze snel tot uw beschikking heeft! Onze levering gaat snel en efficiënt doordat Solines beschikking heeft over uitstekende logistieke voorzieningen zoals eigen opleggers en terminal trucks. We bestrijken een breed gebied door een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland en een centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet.

Elke afmeting

Uw buizen worden tot elke afmeting op maat gelast. Ook kunnen we de buizen voor u branden tot een doorsnee van 1420 mm en volautomatisch zagen tot een doorsnee van 820 mm. U krijgt altijd exact de lengte aangeleverd die u wenst. Door deze zorg uit handen te geven werkt u tijdbesparend, kostenverlagend en met zo min mogelijk afval.

Deskundig advies over dikwandige buizen

Voor meer informatie en advies kunt u telefonisch contact opnemen met onze ervaren verkopers. Is de buis die u zoekt onverhoopt niet te verkrijgen? Dan denken wij graag met u mee en gaan we op zoek naar een alternatief om u toch van dienst te kunnen zijn!

vibrobuizen

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.