Buizen en staal koopt u bij Solines

Buizen en staal in alle soorten en maten.
Bij Solines heeft u de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment stalen buizen in downgraded en surplus

Bent u op zoek naar stalen buizen?
Bij Solines buizen en staal kunt u terecht voor buizen uit surplus en downgraded partijen!

De voorraad buizen en staal ligt rond de 40.000 ton op onze strategisch goed bereikbare locaties in Moerdijk en Dortmund. We zijn gespecialiseerd in de levering van verzinkte buizen, maar u kunt ook bij ons terecht voor PE buizen, stalen kokerprofielen, vierkante buizen, rechthoekige buizen en stalen constructiebuizen.

buizen en staal koopt u bij Solines in Moerdijk
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Maatwerk in stalen buizen
  • Snelle levering
  • Deskundig advies

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Stalen buizen tegen scherpe prijzen, dat is waar Solines voor staat. U kunt vertrouwen op concurrerende prijzen omdat Solines door haar schaalgrootte scherp kan inkopen. We speuren dan ook constant naar buizen en staal uit surplus en downgraded partijen in de markt. Zo behouden we een grote voorraad in onze filialen in Duitsland en Moerdijk.

Maatwerk in buizen en staal

Solines levert maatwerk omdat wij zelf de buizen lassen en op maat branden tot een doorsnee van 1420 mm. Ook zagen we volautomatisch tot een doorsnee van 820 mm. Zo krijgt u exact de lengte aangeleverd die u wenst. Wij werken met zo min mogelijk afval, tijdbesparend en kostenverlagend. Daarnaast doen we verschillende laswerkzaamheden zoals aanbrengen van boorpunten en nokken.

Snelle levering

Solines levert in Nederland en in de meeste landen van Europa. Het laden gebeurt snel en efficiënt omdat Solines beschikt over een grote voorraad, terminal trucks, opleggers en een tweede zelfstandige vestiging in Duitsland. De centrale locatie op het industrieterrein van Moerdijk met directe aansluitingen op de omliggende snelwegen, diepzeewater en een eigen aansluiting op het spoorwegnet geven Solines een unieke positie.

Trein-met-stalen-buizen-lossen-bij-solines-in-moerdijk
transport-op-weegbrug-bij-solines-in-moerdijk

Deskundig advies over stalen buizen

U zult merken dat klantgerichtheid bij ons hoog in het vaandel staat. De verkopers van Solines denken graag met u mee en geven degelijk advies om u van de juiste partij buizen te kunnen voorzien. Door onze ruime voorraad in Nederland en Duitsland vinden we altijd wel een oplossing voor uw vraag.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

En ontvang binnen één werkdag een messcherp aanbod. Heeft u liever telefonisch contact? Onze adviseurs zijn bereikbaar op 0168 – 35 66 55.